Інвестиції в економіку США або віза ЕВ-5   США

  • вт, 15 тра 2018
  • 63 перегляди

Найбільш витратний вид імміграції в США - це інвестиції в економіку країни. Для отримання американської візи ЕВ-5 є дві головні умови:

Капіталовкладення в бізнес еквівалентні $ 1 000 000. В окремих випадках поріг може знизитися до $ 500 000, якщо бізнес в сільській місцевості (цільові зони) або рівень безробіття на 50% перевищує середній показник по країні.

Створення не менше 10 повноцінних робочих місць для жителів Америки. Близькі родичі (дружина, діти) в цей список входити не можуть, а далекі (брат, дядько) - будь ласка.

Для отримання візи в Службу громадянства та імміграції (USCIS) необхідно подати петицію по формі I-526 і документи, що підтверджують дотримання умов зазначених вище. При позитивному рішенні видається так звана умовна Грін- карта, а по закінченні двох років можна подати заявку за формою I-829 на отримання постійної Грін-карти. Варто відзначити, що управляти бізнесом в США необхідно безпосередньо в країні, просто вкласти ресурс і відсидітися вдома не вийде.

 

  •   США

Категорії та ключові слова для пошуку оголошень


Коментарі та обговорення матеріалу


comments powered by Disqus